AANVALSVRIJ OVER DE FINISH

Jeroen Steensma

( Lid van team: AANVALSVRIJ OVER DE FINISH  )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 200 (25%)

Middels deze actie hoop ik geld in te zamelen voor het epilepsiefonds voor meer onderzoek naar deze ziekte, wat er is best veel bekend, maar helaas ook veel niet.

Naast Epilepsie heb ik helaas ook MS (Multiple Sclerose) maar ik wil toch proberen een stuk te lopen (met loopkruk welliswaar) om meer geld in te zamelen voor verder Epilepsie-onderzoek.

Wilt u mij sponsoren?

Op 27 september willen wij een wandeltocht organiseren in Alphen a/d Rijn om geld in te zamelen voor verder epilepsie-onderzoek.

Loop gezellig mee en sluit je aan bij ons team,er is geen minimum bedrag maar elke donatie is welkom.

Epilepsie is een verschrikkelijke ziekte weet ik uit persoonlijke ervaring dus elke cent is welkom!

Facebook - AANVALSVRIJ OVER DE FINISH

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
26-09-2020 | 19:52
14-08-2020 | 09:37
10-08-2020 | 16:55 Jeroen is mijn man. En ik steun hem door dik en dun. Ik ga ook met hem mee lopen. Epilepsie is een naar ziekte, met soms grote gevolgen. Er moet toch iets zijn waardoor dit voorkomen kan worden.
07-08-2020 | 20:27