500 km in 2 dagen voor EpilepsieNL

24-12-2021 | 10:34

 

 

Op 28 en 29 december fietsen 15 stoere mannen en vrouwen 500 km om geld in te zamelen voor EpilepsieNL. Ze starten op de legendarische Belgische kasseienstroken en finishen ca 36 uur later in het gezellige Tilburg. Het belooft een barre tocht te worden, maar deze kanjers gaan het in hun Rogelli SportsWear gelukkig niet koud krijgen. Met het materiaal zit het dankzij Shimano ook wel goed. Alles komt dus aan op goede benen, mentale hardheid en een flinke dosis teamspirit!

 

Teamcaptains Loek en Nol hebben beiden van dichtbij meegemaakt wat de heftige gevolgen van epilepsie kunnen zijn. Loek verloor een goede vriend aan SUDEP en Nol had tot een operatie op zijn 18e veel aanvallen, waardoor hij geregeld in het ziekenhuis belandde. Beiden hebben ervaren dat de angst en onzekerheid, die gepaard gaan met epilepsie, levens verstoren. 

 

Zelf genieten Loek en Nol nu van elke dag die hen is gegeven. De beelden die zij op hun FatPigeon.cc socials delen spreken voor zich. Maar ze beseffen zich ook dat een sportief leven als dat van hen nog niet voor iedereen met epilepsie mogelijk is. Daarom komen zij met hun fietsvrienden in actie!

 

Steun de Crazy500 hier

 

Je kunt ook zelf in actie komen! Weet je nog niet precies wat je wilt doen of hoe je het ’t beste aan kunt pakken? Mail dan naar acties@epilepsie.nl, we denken graag met je mee.