Miljuschka veilt foto uit Het Perfecte Plaatje

09-11-2020 | 12:54

Toen de kans zich voordeed om mee te doen met Het Perfecte Plaatje, hoefde Miljuschka Witzenhausen geen twee keer na te denken. Ze greep de kans met beide handen aan en heeft aangegeven voor eerlijke foto’s te gaan, zonder trucage. “Eens even kijken of mij dat net zo goed afgaat als koken”, aldus de televisiekok op Instagram.

In Het Perfecte Plaatje gaan tien bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan voor de ultieme overwinning. In elke aflevering staan twee specialismes uit het fotografievak centraal. Hoewel Miljuschka vooral ervaring heeft met het fotograferen van haar heerlijke gerechten, deed ze juist mee omdat het haar leuk leek iets anders dan eten te fotograferen.

Actiefoto in een donkere kamer
Tijdens één van de afleveringen kregen de kandidaten de opdracht om een actiefoto te maken in een donkere kamer. “Met veel snelheid het juiste moment weten te pakken is echt lastig.” Toch is er een prachtige foto uitgekomen, die Miljuschka veilt voor het Epilepsiefonds.

Online veiling
Omdat Miljuschka zelf een dochter met epilepsie heeft, weet ze hoe groot de impact van de aandoening is. Miljuschka zou maar wat graag zien dat haar dochter niet meer kampt met epilepsie. “Als ik mijn rechterarm, waar ik alles mee doe, kon opofferen en het dan weg zou zijn, zou ik het gisteren doen. Het breekt nog steeds iedere keer mijn hart.” Door haar foto uit Het Perfecte Plaatje te veilen, draagt Miljuschka haar steentje bij. De opbrengst gaat namelijk naar het Epilepsiefonds. Ook bieden? Dat kan via onze veilingsite

Kijk elke dinsdagavond om 20:30 uur naar Het perfecte plaatje op RTL 4.