Rotary Santa Run Houten 2021

Still to go

from €20.000 (0%)

 

Op 18 december bezorgen 500 Santa’s kerstpakketten aan mensen in Houten die een extraatje verdienen. Elke Santa kan daarnaast nog een actiepagina aanmaken en hiermee geld ophalen voor EpilepsieNL. EpilepsieNL is het oudste en enige Koninklijke gezondheidsfonds in Nederland en gevestigd in Houten.

 

Epilepsie verstoort levens.

Van 200.000 mensen in Nederland. En van ruim een miljoen mensen hun kind, broer, zus, ouder of collega. Op ieder willekeurig moment kan een leven abrupt verstoord worden door een aanval. Soms met een duidelijke oorzaak, zoals een ongeluk of een hersenbloeding, vaker zonder duidelijke aanleiding.

 

Wij laten elkaar niet vallen.

EpilepsieNL zorgt voor een einde aan de onzekerheid. Door te informeren, ontmoetingen te realiseren en geld op te halen voor toponderzoek en innovatieve oplossingen. Zo maken we samen het leven van mensen met epilepsie en hun omgeving beter.

 

Kom je ook in actie?

Op dit moment is 30% van de mensen met epilepsie niet gebaat bij medicijnen of andere ingrepen. Jij kan bijdragen aan betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor iedereen die te maken heeft met epilepsie. Start je Santa actie of sponsor een Santa en maak het verschil!

 

View all
03-12-2021 | 19:50