Rollen Voor Onderzoek

Kaisa Puik

Still to go

from €250 (32%)

Mijn naam is Kaisa Puik, ik ben 19 jaar en heb sinds mijn 11e epilepsie. Dit was er zomaar, ineens. Het was een grote schok voor mij en de mensen in mijn omgeving. Epilepsie heeft veel impact, niet alleen op de persoon zelf maar ook op de mensen hen heen.

Epilepsie is méér dan alleen aanvallen hebben. Veel alledaagse dingen zijn niet vanzelfsprekend. Het is voor andere mensen niet altijd voor te stellen wat het betekent.Voor mij als opgroeiende tiener was het niet altijd eenvoudig. Gelukkig hebben we het met medicatie nu goed onder controle. Maar onzekerheid is er altijd.

Veel mensen hebben wel van epilepsie gehoord. Toch is er nog te weinig over bekend en is er nog veel onderzoek voor nodig om mensen te genezen of om een normaal leven te kunnen leven.

Om geld in te zamelen voor het Epilepsie Fonds organiseer ik een rolskitocht op 1 april, de Vasa Hoppet. Een deel van het inschrijfgeld wordt gedoneerd aan het Epilepsie Fonds.

Wil je ook bijdragen? Graag! Dank je wel.

 

View all
20-03-2023 | 19:40
20-03-2023 | 09:15 Onderzoek is belangrijk zodat jonge mensen zoals, Kaisa zorgelozer door het leven kunnen rollen ! Succes!
12-02-2023 | 15:55