Voorbeeldteksten: deel je actie

Je hebt een gave actie bedacht en op touw gezet. Tijd om al je vrienden, familie, collega’s en buren een berichtje te sturen. Want hoe meer mensen van je actie afweten, hoe meer mensen je steunen. Op deze pagina vind je een aantal kant-en-klare berichten die je kunt gebruiken, maar nog leuker is het natuurlijk als je een eigen berichtje schrijft. Uit ervaring weten we dat een persoonlijk verhaal de meeste donaties oplevert.

 

Facebook & Twitter
Ik kom in actie! <vul hier een korte beschrijving in van wat je gaat doen>

Het Epilepsiefonds werkt er keihard aan om de genezing van epilepsie dichterbij te brengen, en daar kunnen ze alle hulp bij gebruiken. Help je mee mijn actie tot een groot succes te maken? Iedere donatie is welkom via <link naar je actiepagina>. Alvast bedankt!

 

E-mail
Beste <naam>,

Omdat ik heel graag wil dat er voor iedereen een behandeling voor epilepsie komt, ga ik iets onwijs vets doen: <vul hier een korte beschrijving in van je actie>.

Jij kunt me hierbij helpen! Al met een kleine donatie help je mij dit tot een groot succes te maken. De opbrengst gaat naar het Epilepsiefonds, dat keihard werkt om de genezing van epilepsie zo snel mogelijk dichterbij te brengen. Daarbij is alle hulp welkom. Help je mee? Steun dan mijn actie via <link naar je actiepagina>.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

<jouw naam>

 

WhatsApp
Hoi! Ik kom in actie voor het Epilepsiefonds en wilde jou om hulp vragen. Ik ga iets heel vets doen, namelijk: <vul hier een korte beschrijving in van je actie>. Met de opbrengst kan het Epilepsiefonds de genezing van epilepsie weer wat dichterbij brengen. Zou gaaf zijn als je mijn actie wilt steunen, dat kan met een donatie via <link naar je actiepagina>. Alvast bedankt!