Novi

Nathalie Lempers-Alleman
Qr
van totaal € 1.000 (105%)

Onze dochter Novi heeft vanaf haar 6 maanden epilepsie. Inmiddels een half jaar later heeft ze ruim 200 epileptische aanvallen gehad. Haar toekomst is onzeker, hoe zij zich gaat ontwikkelen. Haar epilepsie is na een half jaar nog niet onder controle. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Onderzoek is nodig! Help alle kinderen met epilepsie zich zo volledig mogelijk te ontwikkelen.

Ik kan als moeder alleen toekijken hoe Novi, mijn lieve sterke en dapper meisje zich door de epileptische aanvallen heen slaat. Dat doet ze fantastisch! Ik kan haar ondersteunen, en eventueel haar neusspray geven als ze niet uit haar aanval komt. Ik sta machteloos, machteloos toe te kijken hoe zij vanaf 6 maanden oud die aanvallen moet ondergaan. Dag en nacht, soms 13 aanvallen op 1 dag.

Een genetische afwijking genaamd DEPDC5 is wat Novi heeft. Een foutje van het erfelijk materiaal. In Novi haar geval zal zij haar hele leven te maken krijgen met epilepsie.

Door de machteloosheid die ik dagelijks ervaar ben ik deze actie gestart. Iets positiefs doen, de wetenschap helpen in de hoop dat er een passende behandeling kan worden gevonden voor Novi, en voor alle andere. Help mee, alle beetjes helpen. # in actie!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
21-10-2020 | 10:38 Mijn reden is mede omdat ikzelf Epilepsie heb vanaf mijn 2e jaar. (ik ben nu 62) Ik kan mij enigszins verplaatsen in de positie van Novi. Ik hoop dat dit jullie een beetje verder helpt. Veel succes!
09-10-2020 | 00:05
03-10-2020 | 21:30
03-10-2020 | 21:26
20-09-2020 | 20:21