Marathon beklimmen tegen epilepsie

Eric Fivet
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 420 (10%)

Met een broer, schoonzus en vader met epilepsie weet ik wat de impact kan zijn op hun leven en dat van hun naasten. Daarom ga ik op 20 maart 2021 Nederlands zwaarste marathon lopen op de langste trap van ons land (508 treden). 42 keer de Wilhelminaberg in landgraaf op en neer lopen/rennen om geld op te halen. Drie jaar geleden ben ik tot 33 km gekomen, dus ik heb ook persoonlijk nog een doel. Met het opgehaalde geld wil ik een bijdrage leveren aan activiteiten en onderzoeken die het leven van mensen met epilepsie en hun naasten ten goede komt. Steun jij mij met 10 cent per ronde (4,20), 1 euro per ronde (42,-), 2 euro per ronde (84,-) of misschien wel 10 euro per ronde (420,-)? Ieder ander bedrag is vanzelfsprekend ook zeer welkom. Alvast hartelijk dank!

Oospronkelijk zou ik deze marathon lopen op 5 oktober 2020. Maar aangezien de trappenmarathon drie weken eerder werd gehouden, was dat door blessures niet haalbaar. Vandaar dat hem een half jaar later loop.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
22-07-2020 | 13:05