Kom in actie

Epilepsie verstoort levens

Op ieder willekeurig moment kan je leven abrupt verstoord worden door een aanval. EpilepsieNL zorgt voor een einde aan de onzekerheid. Door te informeren, ontmoetingen te realiseren en geld op te halen voor toponderzoek en innovatieve oplossingen. Zo maken we samen het leven van mensen met epilepsie en hun omgeving beter.

Samen in de aanval

Op dit moment is 30% van de mensen met epilepsie niet gebaat bij medicijnen of andere ingrepen. Jouw initiatief draagt bij aan betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor iedereen die te maken heeft met epilepsie.  

In 3 stappen maak jij een verschil!

"Hardlopen, statiegeld verzamelen, cupcakes verkopen of je verjaardag vieren. Alles kan en elke actie draagt bij aan onze droom: een aanvalsvrije toekomst voor iedereen. Dankjewel!"

Miljuschka Witzenhausen, ambassadeur EpilepsieNL

Je actie bedenken

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Deze sportclubs, collega’s, scholen, kookclubs en andere enthousiastelingen gingen je voor.

Start je actie
Bekijk alle

Santa Run Houten 2022 – Ho, ho, ho!

24-11-2022 | 11:57 De Rotary Club Houten en Houten Castellum organiseren ook dit jaar samen de Rotary Santa Run Houten. Het evenement vindt plaats op zaterdag 17 december 2022. Vorig jaar hebben zij 500 kerstpakketten bezorgd, waarmee veel mensen blij zijn gemaakt. Dit jaar borduren ze voort op het grote succes van de vorige editie, waarmee in 2021 €4.100 is opgehaald voor EpilepsieNL. De Rotary Santa Run Houten heeft als doel om nog meer mensen blij te maken met een kerstpakket en geld op te halen voor het goede doel. De opbrengst gaat naar EpilepsieNL. Er is nog te veel onbekend over epilepsie en daarom steunt de Rotary ons ook dit jaar weer. Ken jij iemand in Houten die je een kerstpakket wil geven? Of wil je mensen met epilepsie steunen door een donatie te doen? Ga dan snel naar de website: https://www.santarunhouten.nl/.
Lees meer
Bekijk alle