Kom in actie

Epilepsie verstoort levens

Op ieder willekeurig moment kan je leven abrupt verstoord worden door een aanval. EpilepsieNL zorgt voor een einde aan de onzekerheid. Door te informeren, ontmoetingen te realiseren en geld op te halen voor toponderzoek en innovatieve oplossingen. Zo maken we samen het leven van mensen met epilepsie en hun omgeving beter.

Samen in de aanval

Op dit moment is 30% van de mensen met epilepsie niet gebaat bij medicijnen of andere ingrepen. Jouw initiatief draagt bij aan betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor iedereen die te maken heeft met epilepsie.  

In 3 stappen maak jij een verschil!

"Hardlopen, statiegeld verzamelen, cupcakes verkopen of je verjaardag vieren. Alles kan en elke actie draagt bij aan onze droom: een aanvalsvrije toekomst voor iedereen. Dankjewel!"

Miljuschka Witzenhausen, ambassadeur EpilepsieNL

Je actie bedenken

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Deze sportclubs, collega’s, scholen, kookclubs en andere enthousiastelingen gingen je voor.

Start je actie
Bekijk alle

Team Mink - Held van het Jaar!

31-12-2023 | 09:50 In de zomer van 2023 heeft er in Nederland iets heel speciaals plaatsgevonden. Daan liep toen met zijn moeder Marleen als Team Mink dwars door Nederland heen. Samen liepen ze van Katwijk aan de Noordzee naar Overdinkel aan de Duitse grens om geld op te halen voor onderzoek naar epilepsie.  Dit doet Daan omdat zijn broertje, Mink, veel last heeft van epilepsie en ook de van bijwerkingen die komen kijken bij zijn medicatie. Hiervoor heeft hij een fantastisch resultaat behaald met €22.538 opgehaald. Dit is ook niet onopgemerkt gebleven, want hij is op het Jeugdjournaal geweest, en hij heeft een feestelijk onthaal gehad in Overdinkel!  Wij zijn hem eeuwig dankbaar voor de inzet die hij heeft getoond, en de bijdrage die hij heeft geleverd; en nog steeds levert! Dank je wel superheld Daan!  Kijk hieronder het artikel van Jeugdjournaal:  Raak jij ook geïnspireerd door het verhaal van Daan en wil je kijken wat er mogelijk is voor jouw actie? Mail ons op acties@epilepsie.nl.  
Lees meer
Bekijk alle

Anoniem

14-04-2024 | 23:48 Aan: Documentaire "Vallen en opstaan"