Kom in actie

Epilepsie verstoort levens

Op ieder willekeurig moment kan je leven abrupt verstoord worden door een aanval. EpilepsieNL zorgt voor een einde aan de onzekerheid. Door te informeren, ontmoetingen te realiseren en geld op te halen voor toponderzoek en innovatieve oplossingen. Zo maken we samen het leven van mensen met epilepsie en hun omgeving beter.

Samen in de aanval

Op dit moment is 30% van de mensen met epilepsie niet gebaat bij medicijnen of andere ingrepen. Jouw initiatief draagt bij aan betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor iedereen die te maken heeft met epilepsie.  

In 3 stappen maak jij een verschil!

"Hardlopen, statiegeld verzamelen, cupcakes verkopen of je verjaardag vieren. Alles kan en elke actie draagt bij aan onze droom: een aanvalsvrije toekomst voor iedereen. Dankjewel!"

Miljuschka Witzenhausen, ambassadeur EpilepsieNL

Je actie bedenken

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Deze sportclubs, collega’s, scholen, kookclubs en andere enthousiastelingen gingen je voor.

Start je actie
Bekijk alle

Santa Run 2022 wederom een succes

09-03-2023 | 16:18 Op 17 december 2022 organiseerden Rotary Houten en Rotary Houten Castellum wederom een zeer succesvolle Santa Run. Zo'n 500 Houtenaren kregen een mooi kerstpakket van behulpzame Santa's.   Na het succes van de 2021 editie, toen er €4.100 werd opgehaald voor EpilepsieNL, was ook deze editie eentje voor in de boeken. Rotary Houten en Rotary Houten Castellum haalden in december €3.380 op voor EpilepsieNL!    Onze dank gaat uit naar alle Houtenaren die zich wederom hebben ingezet en Kinderdagverblijf 't Zonnetje voor de extra bijdrage!
Lees meer
Bekijk alle

Peter

01-10-2023 | 12:23 Aan: Zevenheuvelenloop voor epilepsie!